Scabex Kft, Pressure-Tech Ltd. nyomáshatárolóit, nyomásszabályzóit és reduktorait, valamint a Stewart-Buchanon Ltd. manométereit, termométereit, szelepblokkjait, monokarimáit, és egyéb magas nyomástartományú elemit forgalmazzuk.
Reduktor, Nyomáshatároló, nyomásszabályzó

Stewart-Buchanan Gauges Ltd.

A skóciai Stewart-Buchanon Gauges cég szeret mindig egy lépéssel előre tervezni. Az innováció iránti elkötelezettségük irigylésre méltó megbecsüléshez vezetett, mint egy piacvezető gyártó a magas műszaki színvonalú termékek területén. Ez az elköteleződés tette lehetővé számukra mind az európai mind a világviszonylatú növekedést egy rendkívül versenyképes piacon.

Reduktor, Nyomáshatároló, nyomásszabályzó

Az 1870-es években Glasgow-ban alapított cég hosszú történelme során virágozott, mert tevékenységünk középpontjába mindig az ügyfeleiket helyezték. Munkavállalói tulajdonú vállalatként a dolgozók a legmagasabb minőségű termékek gyártására törekednek, hogy megfeleljenek, vagy akár meg is haladják ügyfeleink igényeit.
Több mint 120 embert foglalkoztatnak a skóciai Glasgow közelében található, 4000 négyzetméteres gyártóüzemükben. Az üzem otthont ad a legmodernebb gépeknek, beleértve a gyártási erőforrás-tervezési rendszert (MRP II), a 3D tervezést és a CNC gépeket, amelyek lehetővé teszik számukra a legújabb gyártási technikák alkalmazását.

Reduktor, Nyomáshatároló, nyomásszabályzó


KÜLDETÉSÜK
Felismerni és túlszárnyalni az ügyfelek elvárásait. Erős tulajdonosi kultúra kiépítése a fenntartható foglalkoztatás megteremtése érdekében, valamint minden alkalmazott számára biztosítani a sikerhez való hozzájárulás lehetőségét. 

Termékcsoportjaink

Nyomásmérő manométerek

Nyomásmérő manométerek

•A Stewarts analóg nyomásmérő manométerek széles választékát gyártja abszolút és nyomáskülönbség mérésére. A legszélesebb körben alkalmazható optimális megoldás érdekében a Bourdon cső, a membránelem és a kapszulaelem technológiájú mérőrendszerekkel szerelt berendezések közül választhat.

Termométerek

Termométerek

•Bimetál merev szárú, rozsdamentes acélból (védőbetéttel és anélkül) készült és távoli leolvasású inert gázos, rozsdamentes acél hőmérők sorozatát gyártja szabványos 63, 100 és 150 mm-es méretekben

SWIVADAPT® &  SWIVEMAS®

SWIVADAPT® & SWIVEMAS®

•A Stewarts egyedi SWIVADAPT® csatlakozóit a szelepjeik, nyomásmérőink és egyéb tartozékaik teljes skálájával történő szoros összekapcsolására fejlesztették ki. Két változatban érhető el - a Mark 1 és Mark 2. 

TŰSZELEPEK & MANIFOLDOK

Tűszelepek & Manifoldok

A Stewarts precíz tervezésű szelepek és 2, 3 és 5 szelepes manifoldok széles választékát kínálja direkt vagy különálló rögzítési kivitelben, leeresztőkonfigurációval, hogy megfeleljen a legtöbb áramlási, nyomás- és szintmérési alkalmazás követelményének. 

Golyós csapok & Manifoldok

Golyós csapok & Manifoldok

•A Stewarts 316-os rozsdamentes acélból készült, precíz tervezésű, kiváló minőségű golyóscsapok és elosztók széles választékát kínálja alapkivitelben. Ezen kivitelben még a szelepen lévő préselt fogantyú is 316-os rozsdamentes acél.
•A 413bar (6 000PSI) és 689bar (10 000PSI) nyomású és 9,5.-től 19 mm-ig terjedő furatátmérőjű szelepek olaj-, gáz- és petrolkémiai alkalmazásokhoz ajánlottak, ahol elengedhetetlen a megbízható, hosszú távú teljesítmény. 

Elzáró & leeresztő + Dupla zárású & leeresztő karimás manifoldok

Elzáró & leeresztő + Dupla zárású & leeresztő karimás manifoldok

•A Stewart karimás elosztóinak termékcsaládja úgy került kifejlesztésre, hogy csökkentsék a telepítési időt és az összeállítási költségeket azáltal, hogy csökkentik a többszelepes konfigurációhoz szükséges helyet és a szükséges alkatrészek számát – járulékos előny, hogy mindeközben csökkentik a rendszerben a lehetséges szivárgási utak számát is. 

Monikarimák

Monikarimák

A Stewarts Monokarima szelepek termékcsaládját kifejezetten arra tervezték, hogy közvetlenül a folyamatberendezésekre legyenek felszerelhetők. A monokarima használható közvetlen csatlakoztatással bármely nyomás alatt működő berendezésre, melyen van ASME/ANSI integrált karima. A különféle tervezési követelményei kielégítése érdekében a monokarimák „szendvics” elrendezésben is beépíthetők két berendezés közé. 

Panelek és méréstechnikai összeállítások

Panelek és méréstechnikai összeállítások

 

© Copyright 2022 Scabex Kft. - Minden jog fenntartva