Scabex Kft, Pressure-Tech Ltd. nyomáshatárolóit, nyomásszabályzóit és reduktorait, valamint a Stewart-Buchanon Ltd. manométereit, termométereit, szelepblokkjait, monokarimáit, és egyéb magas nyomástartományú elemit forgalmazzuk.
Monikarimák

Monikarimák

A Stewarts Monokarima szelepek termékcsaládját kifejezetten arra tervezték, hogy közvetlenül a folyamatberendezésekre legyenek felszerelhetők. A monokarima használható közvetlen csatlakoztatással bármely nyomás alatt működő berendezésre, melyen van ASME/ANSI integrált karima. A különféle tervezési követelményei kielégítése érdekében a monokarimák „szendvics” elrendezésben is beépíthetők két berendezés közé.
Ha karimás adapterek és különálló szelepek helyett használjuk ezen megoldást, akkor a monokarimás szelepcsaládunk „egy darabba” integrált kialakítása csökkenti a lehetséges szivárgási utak számát, illetve sokkal kompaktabbá teszi a rendszert.
További előnyök érhetők el a jelentős súly- és alkatrészköltség-megtakarításban a többi hagyományos telepítési megoldáshoz képest. A monokarimák konfigurálhatók akár elzáró és leeresztő, akár dupla zárású és leeresztő vagy leeresztő dugó funkciókkal is.


Adatlapok

Monikarimák

Monikarimák

Dokumentum címe LeírásMódosítva
6033Block and Bleed Monoseal With Vent Plug20/11/2017
CCDBBMClose Coupled Double Block and Bleed Monoflange20/11/2017
DBBMDouble Block and Bleed Monoflange With Vent Plug24/12/2020
MonoBlock and Bleed Monoflange With Vent Plug24/12/2020
OSYMDouble Block and Bleed OS&Y Monoflange With Vent Plug20/11/2017

© Copyright 2022 Scabex Kft. - Minden jog fenntartva