Scabex Kft, Pressure-Tech Ltd. nyomáshatárolóit, nyomásszabályzóit és reduktorait, valamint a Stewart-Buchanon Ltd. manométereit, termométereit, szelepblokkjait, monokarimáit, és egyéb magas nyomástartományú elemit forgalmazzuk.
Golyós csapok & Manifoldok

Elzáró & leeresztő + Dupla zárású & leeresztő karimás manifoldok

A Stewart karimás elosztóinak termékcsaládja úgy került kifejlesztésre, hogy csökkentsék a telepítési időt és az összeállítási költségeket azáltal, hogy csökkentik a többszelepes konfigurációhoz szükséges helyet és a szükséges alkatrészek számát – járulékos előny, hogy mindeközben csökkentik a rendszerben a lehetséges szivárgási utak számát is.
A manifoldok egyetlen darab „szemcse irányultság szabályozott” kovácsolt előgyártmányból kerülnek megmunkálásra. A végső összeszerelt alkatrész tartalmazza a szelepfejeket és a kimeneti csatlakozásokat is.
Az integrált karimás manifoldok kialakítása lehetővé teszi, hogy közvetlenül a technológiai berendezésre vagy a csőrendszerbe szerelhetők legyenek, ahol ASME/ANSI integrált karimákként, vagy standard különálló szerelvényként szerepelnek.
Karimás elosztóink különféle szeleptípusokkal és szelepszámmal konfigurálhatók az alkalmazásnak megfelelően. A konfigurációk magukban foglalhatják az egy- és kétblokkos leeresztő, golyós/tű/golyós, tű/emelkedő szeleptestet, leeresztő szelepeket vagy leeresztő dugókat, valamint kiegészítőberendezések csőcsatlakozásait is.
Az elzáró/leeresztő konfiguráció használható, ha meg kell állítani a folyadék/gáz áramlását a manifold után, amikor a rendszer e részét leeresztik karbantartási, javítási vagy cseremunkák elvégzése érdekében.
Karimás elosztók átfogó választéka úgy lett tervezve, hogy mindenekelőtt a könnyű telepíthetőséget tartotték szem előtt, így nincs szükség a régebbi rendszerek csöveinek újra munkálására csere vagy utólagos beszerelés során.

Tűzbiztos (opcionális)
Kérésre a szelepek tűzbiztos kivitelben is rendelhetők. Ekkor a szelepek a BS 6755 Pt 2. / ISO 10497 (Maximum 6000 psi) API 6FA, API 607 szabványnak megfelelően készülnek. 


Adatlapok

Elzáró & leeresztő + Dupla zárású & leeresztő karimás manifoldok

Elzáró & leeresztő + Dupla zárású & leeresztő karimás manifoldok

Dokumentum címe LeírásMódosítva
BVPFlanged Double Block and Bleed (DBB) Valves with Vent Plug20/06/2019
BVQFlange to Flange Double Block and Bleed (DBB) Valves with Vent Plug20/11/2017

© Copyright 2022 Scabex Kft. - Minden jog fenntartva