Scabex Kft, Pressure-Tech Ltd. nyomáshatárolóit, nyomásszabályzóit és reduktorait, valamint a Stewart-Buchanon Ltd. manométereit, termométereit, szelepblokkjait, monokarimáit, és egyéb magas nyomástartományú elemit forgalmazzuk.
Panelek és méréstechnikai összeállítások

Panelek és méréstechnikai összeállítások

Partnereinkkel folytatott közös munka eredményeképpen rendelkezünk az alábbi típusú vezérlőpanelek tervezésével és gyártásával kapcsolatos lehetőségekkel és szakértelemmel. Kínálatunk a legkülönbözőbb típusú műszert tartalmazó méréstechnikai összeállításokat, melyek a megfelelő csőrendszerrel, szelepekkel, elosztókkal és elektromos vezetékekkel, burkolatokokkal készülnek. Kérés esetén szekrényekbe épített összeállítások is elérhetők.
Mindegyiket az ISO 9001.2008 szabvány szerint jóváhagyott szigorú minőség-ellenőrzési eljárásaink szerint gyártják és tesztelik. Ezen panelek és méréstechnikai összeállításokat a nagyobb olajtársaságok és szivattyúgyártók használják fontos offshore projektekhez.
Örömmel vennénk a lehetőséget, hogy árajánlatot adjunk az Ön igényeinek megfelelően. Ha olyan alkalmazása van, amelyhez egyedi megoldás szükséges, akkor is tudunk segíteni önnek, hiszen évek óta dolgozunk együtt K+F projekteken az angliai Pressure Tech és Stewart-Buchanon céggel.
Ha kérdése van vagy egyedi ajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal a kapcsolatok menü pontban található elérhetőségeink valamelyikén.

© Copyright 2022 Scabex Kft. - Minden jog fenntartva