Scabex Kft, Pressure-Tech Ltd. nyomáshatárolóit, nyomásszabályzóit és reduktorait, valamint a Stewart-Buchanon Ltd. manométereit, termométereit, szelepblokkjait, monokarimáit, és egyéb magas nyomástartományú elemit forgalmazzuk.
Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Nem minden rendszer egyforma, ezért a nyomásszabályozókat méretezni és kiválasztani kell a pontos megoldás eléréséhez. A nyomásszabályozó stabil vezérlésének képessége függ a rendszeren belüli nyomásoktól és áramlási sebességtől, illetve, hogy a közeg hogy képes áthaladni az üléken és a szabályzón belüli furatokon. A további tényezők, mint például a hőmérséklet, a közegjellemzők és a külső környezeti feltételek, olyan nagyszámú variációs lehetőséget hordoznak, hogy sok rendszer számára a „polcon elérhető” termékek nem megfelelőek.
Ha olyan alkalmazása van, amelyhez egyedi megoldás szükséges, akkor is tudunk segíteni önnek, hiszen évek óta dolgozunk együtt R&D projekteken az angliai Pressure Tech céggel.
Ha kérdése van vagy egyedi ajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal a kapcsolatok menü pontban található elérhetőségeink valamelyikén.

© Copyright 2022 Scabex Kft. - Minden jog fenntartva